Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jito, díky za opět dobrý článek.

Mám asi smůlu, ale vždycky jsem "potkala", nebo četla hysterické feministky typu "fuj chlap":-)) Bohužel se najdou i tam, kde bych to nečekala: spisovatelka, režisérka dokument.filmů, apod. Jsou to někdy ženské s nějakým mindrákem, nebo jinou orientací.

Jen doufám, že to nedojde tak daleko jako v usa, kde je harašení i poklona muže ženě, jak jí to sluší, nebo když jí dá přednost ve dveřích...

2 1
možnosti
JS

Zdravím tě a děkuju :) tady je snad většina sebevědomých normálních ženských :) ono tedy to hnutí má jiné cíle, jak píšu ne ženy :(

1 0
možnosti
MR

M83i15l75a58n 92R33a69d52e78k

11. 10. 2016 19:21

feministky nechapu, prece drve se ohrazovaly vuci tomu ze musely chodit vice zahalene i v lete nebo k vode. Dnes muzou i nahate. Ne vsude, ale ty miniplavecky jsou jen na ozdobu, ale je jim v nich fajn. A nahotinky jsou normalni u obou pohlavi, akorat zeny vypadaji vabneji.

2 0
možnosti
KJ

K47a52r10e10l 40J72a27n98d70a

11. 10. 2016 18:48

Teda madam, takhle pregnantně popsanou zbytečnost a směšnost feminismu jsem už dlouho nečetl. Máte můj obdiv!

7 0
možnosti
PD

Nikdo modelkám a pornoherečkám nebrání, aby svou živnost provozovaly.

Sexistické prasátečko se zaměřuje na zneužívání nahoty a sexuality v reklamách na produkty, které s nahotou a sexualitou nesouvisejí - na politické strany, vysoké školy, půjčky, autobazary, nátěry na dřevo atd.

A argumentace je, že pokud budeme stále dokola vyobrazovat (a následně sledovat) ženské tělo jako pasivní objekt, se kterým lze dělat cokoliv a kdykoliv, bez jakýchkoliv ohledů na to, co si myslí samotná žena, které to tělo patří, tak nás to otupuje vůči násilí na ženách - sexuálnímu či jinému.

Přitom Sexistické prasátečko neprotestuje jen proti zneužívání ženských těl, nýbrž i proti zneužívání mužských těl - akorát reklam s mužskými těly je podstatně méně, a tak se může stát, že v konkrétním ročníku S.P. žádná reklama s mužskými těly nominována není.

Je to KRITIKA společnosti, která mlčky přihlíží či dokonce nadšeně tleská tomu, když ženský zadek má na sobě šmouhy od lakového nátěru na dřevo a vedle toho slogan "Natřeme cokoliv..." Je to kritika společnosti, ve které musí rodiče vodit děti do školy kolem odhalených prsou, které mají přilákat pozornost k nejnovější půjčce od Providentu.

========

Feminismus má samozřejmě ten problém, že za něj může mluvit kdejaké hovado a kdejaká kráva, která se prostě označí za feministku. Takže na jedné straně máte velmi rozumné feministky, které skutečně řeší tu vámi zmiňovanou obřízku nebo diskriminaci menopauzálních žen, a na druhé straně hysterické profi-feministky, které vyhrožují, že vykrastrují všechny muže, nebo tvrdí, že sex bez orgasmu je automaticky znásilnění. Kdo chce feminismus kritizovat, použije jako důkaz ty druhé...

3 3
možnosti
MD

To je sice tak trochu pravda, ale ze JE NAJEDNOU TADY a probiha paralelne se zavadenim islamu ..

2 1
možnosti
MD

Feministka je zena trochu dost chlap, co mu, co sotva donosil pleny, natahli kalhotky misto trenyrek. A citi to jako krivdu.

1 4
možnosti
MD

Jinak, clanek je urcite zajimavy a stoji za precteni.

1 1
možnosti
ZH

K nahotinkám mám sice důvěrný vztah, nemyslím si však, že by to mělo mnoho společného s feminismem. Troufnu si prohlásit, že jsem diletantštější pohled na feminismus ještě nečetl. Rv

2 5
možnosti
JS

pane, dívala jsem se na váš blog a žasnu, vy umíte číst?

4 1
možnosti
JK

Já bych řekl, že feministky nesnášejí silné nezávislé ženy a dokonce si na ně vymyslely termín internalizovaná misogynie. Ženská co knockoutuje chlíváka, co ji plác přes zadek, feminismus totiž nepotřebuje. A taky mám pocit, že nevětší katastrofa pro feministky by bylo vítěztsví. Co by pak dělaly? A s tím islámem, přece nebudou takové blběny jako Malála Júsufzaj. Proč si zahrávat s nebezpečnými chlápky. A proto slavně bojují proti hračkám, které byť jen fotkou na obalu naznačují, že kostým víly je pro holky a kostým kosmonauta pro kluky.

6 1
možnosti
JS

děkuju za koment :-) a souhlasím, jo nepřítel po bílém muži číslo dvě je pro feministku samostatná sebevědomá ženská, co si z nich dělá srandu:)

0 0
možnosti
MK

Vice nez naha zena je zena krasna minisatech a cubcich botach :)

5 0
možnosti
PH

P49e48t98r 14H83a35l26í63k

11. 10. 2016 15:56

Cílem feministek již není rovnoprávnost žen, ale sjednocení pohlaví. Do budoucna je cílem bezpohlavní jedinec, jedny toalety... Je to i nový zvrhlý trend neomarxistů. Odbojné občany s vlasním názorem zlikvidovat a nahradit ho nově vyšlechtěným dobře ovladatelným druhem.

Ve Švédsku již začali např. s genderově neutrálními školkami.

http://zpravy.idnes.cz/svedove-velebi-genderove-korektni-skolku-kde-se-ona-ci-on-nerika-pw5-/zahranicni.aspx?c=A110627_134730_zahranicni_btw

9 1
možnosti
TT

Máš nasazený růžový brejle. Kdepak sjednocení pohlaví - odebrání práv mužům je jejich cílem. Teorie funguje takto: muži jsou od přírody zlí a agresivní, znásilňují, vedou války, vraždí atd. atd., takže je potřeba je omezit. Radikální feministky sní o tom, jak bude svět obývaný pouze ženami, které občas nechají dorůst mužského potomka do fertilního věku za účelem odběru spermií, poté na likvidaci. Beze srandy.

1 0
možnosti
ZV

Z69u48z10a89n21a 63V13a70s42s

11. 10. 2016 15:29

Feminizmus mi dával zmysel, keď sa bojovalo za volebné právo žien, za právo na vzdelanie a vôbec za ľudskú dôstojnosť žien, aby ju nevymenili za ťavu. Ale dnešné feministky bojujú proti príliš rozkročeným nohám mužov v MHD , ktorí tým údajne vystavujú svoje pohlavie a taká úbohá feministka, keďže jej to isté nedovolia spoločenské konvencie, je odsúdená nosiť 3D model ženského pohlavia na kabelke, v ušiach ako náušnice, prípadne na krku ako prívesok.

8 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 708x
Literátka, výtvarnice, fotografka, básnířka, popularizátorka vědy a techniky. Vyšly jí čtyři knihy - Mýty v zrcadle vědy a fantazie, Po stopách tajemných umělců a záhadných pokladů, Na konci kolejí, Pronajmu svět Zn. Virtuální. Měla řadu samostatných výstav po celé ČR. Od roku 1997 vydávala na Netu různé e-ziny zaměřené na sci-fi, techniku a vědu. Zelós (1997-2000), Universum (2000 - 2004), Futurologie (2003 -2009). V letech 2000- 2004 pracovala pro e-zin Neviditelný pes. Do roku 2010 publikovala vědecko-populární články snad ve všech seriózních novinách a časopisech. V současné době se převážně věnuje psaní beletrie a to sci-fi, focení a digitální grafice.

http://sciafant.blogspot.cz/

http://vasagita.blogspot.cz/