Tajní agenti a jejich sex mise a zmizelý novinář Peter Sweden.

19. 03. 2019 9:51:01
Dějí se divné věci v životě, dějí se divné věci na Netu a na sociálních sítích. Všimli jste si, že zmizel novinář Peter Sweden?

Když byl Karel Gott mladý, zpíval si, pročpak ta láska bláznivá, proč se mi léta vyhýbá... V dnešní době si občas asi někteří lidé rvou vlasy a říkají si, proč se mi ta láska nevyhnula.

Jak to vypadá jedním z postižených falešnou láskou s tajnou blonďatou policejní agentkou je i Peter Imanuelsen neboli z Twitteru známý jako Peter Sweden https://twitter.com/PeterSweden7

Švédský nezávislý novinář a politický komentátor, který je díky svým svobodným názorům trnem v oku různým skupinám a i policii, která jim slouží. https://www.youtube.com/c/petersweden

Taková hloupost! Někdo si řekne, ale James Bond střídající ženy a využívající je, není jen film. Čučkaří se přes ložnice staletí a staletí. Tedy na polštářích se moc informací nesežene, ale může se k nim následně nějak dostat – třeba prošmejděním bytu nebo, a to hlavně, kompromitující sex může sloužit k vydírání a zastrašování. Vzpomeňme agentku H21 Matu Hari, která vzhledem k prachmizerným výsledkům na poli získávání informací, je vlastně spíš jen takovým symbolem, že v tajných službách se využívají kurtizány. https://splitkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=570709

Také si můžeme připomenout druhořadého špióna éry minulé Pavla Minaříka, který prý všechny informace získával přes postele žen. Holt cynický svět, ve kterém se vše bere bez skrupulí.

Ovšem za silný tabáček někdo může pokládat práci anglické Metropolitan Police a Association of Chief Police Officers (ACPO). Když se jim na to koncem roku 2010 přišlo, lidi byli překvapení. Oč se jednalo? Řada tajných policistů měla falešnou identitu a jako tito jiní lidé měli za úkol infiltrovat se do sledovaných skupin a navazovat důvěrné a velmi důvěrné vztahy s jejich členy, které policie chtěla sledovat nebo dehonestovat a kriminalizovat. Pokud by osoby nepáchaly žádnou kriminální činnost, měli je k tomu svým chováním vyprovokovat. Tyto tajné osoby měly dokonce od nadřízených zadaný úkol a to sledovaným navrhnout manželství, otcovství dětí a dostávali peníze i na zakupování darů pro dotyčné. Něco se jim zvrtlo a tato hra se provalila. Několik žen se dokonce začalo s pěti falešnými milenci – důstojníky policie i s Metropolitan Police soudit z důvodů psychické újmy, jelikož jimi byly dlouhodobě podváděny v intimním vztahu, který pokládaly za skutečný. Podařilo se 21.10. 2010 i identifikovat jednoho důstojníka Marka Kennedyho (Mark Stone či Mark Flash ). Ten ovšem také následně zažaloval policii za zničení svého života.https://en.m.wikipedia.org/wiki/UK_undercover_policing_relationships_scandal https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mark_Kennedy_(police_officer)

Takovéto případy – policií i agenturami nastrčených partnerů se objevují neustále. Nyní to vypadá, že na Petera Swedena byla rovněž nastrčena falešná „milující žena“ s cílem kriminalizovat ho a zabránit mu v psaní.

@PeterSweden7 zmizel na začátku prosince 2018 a zatím se nikomu neozval.

Na kauzu poukázal Nick Monroe, který je novinářem na volné noze a vyhledává zvláštní příběhy a nesrovnalosti v chování nejen politiků. https://twitter.com/nickmon1112/status/1080292320724045825 zde rozkrývá možné nasazení falešné ženské identity na Petera na základě faktů, že Sweden a i jeho rodina byli obtěžováni policií a to různých států i onou profláknutou Metropolitan Police a dostává se k ohlášení zasnoubení na Peterově profilu. Tou ženou je podivná a tajemná Laura Cat. Opět detailně analyzuje všechny dostupné informace a naráží na velké nesrovnalosti z jejího života, který ona sama prezentuje na soc. sítích i ve zprávách - a to věkem počínaje i osobním životem, fotkou a styky s Metropolitan Police končíc. Laura píše pro Voice of Europe, čili Swedenovi názorově velmi blízce – je to maskující se agentka, jako byl Kennedy, který zase, aby zapadl do určité skupiny spáchal žhářství? Laura Cat se k ničemu nevyjadřuje, všechny zablokovala a uzavřela si účet. https://twitter.com/mynameislauraca

O Swedenovi, prý není známo, kde je a jestli v současné době těch pár Tweetů na svém profilu píše on sám nebo jsou za něj psány a jestli vůbec znal Lauru osobně. Jel za ní a byl policií, zpravodajci... zadržen? Monroe neví, můžeme spekulovat. Nesrovnalosti z jejího života mohou být jen prostě lži, ženské lži, ale nemusí. Mohla být vějičkou.

Voice of Europe změnil vedení a asi i majitele a podle Nicka se chovají podivně. Samozřejmě ihned se distancují, že by byli infiltrovaní zpravodajskými službami. https://voiceofeurope.com/2019/01/voice-of-europe-official-statement/

Jenže opět je příkladů infiltrovaných skupin a webů, které se tváří, že jsou stejné, jako před změnou lidí a staly vlastně lapače na svobodomyslné.

Uvidíme, jak se bude vše vyvíjet.

Zde otec Petra Swedena vše detailně popisuje https://twitter.com/kantynho00/status/1083375209476956160

Laura Cat měla mnoho článků na Voice of Europe http://archive.vn/4XaCP Ovšem když jsem dnes zadala její jméno hodilo mi to toto:

https://twitter.com/nickmon1112/status/890293955937677312

http://archive.is/IeGgO PeterSweden #DefendEurope

https://www.google.com/search?q=mark+kennedy&oq=mark+kennedy&aqs=chrome..69i57j69i60j0l4.11143j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Autor: Jita Splítková | úterý 19.3.2019 9:51 | karma článku: 20.63 | přečteno: 611x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 17.71 | Přečteno: 564 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 14.12 | Přečteno: 188 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 155 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.10 | Přečteno: 228 | Diskuse
Počet článků 189 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 706

Literátka, výtvarnice, fotografka, básnířka, popularizátorka vědy a techniky. Vyšly jí čtyři knihy - Mýty v zrcadle vědy a fantazie, Po stopách tajemných umělců a záhadných pokladů, Na konci kolejí, Pronajmu svět Zn. Virtuální. Měla řadu samostatných výstav po celé ČR. Od roku 1997 vydávala na Netu různé e-ziny zaměřené na sci-fi, techniku a vědu. Zelós (1997-2000), Universum (2000 - 2004), Futurologie (2003 -2009). V letech 2000- 2004 pracovala pro e-zin Neviditelný pes. Do roku 2010 publikovala vědecko-populární články snad ve všech seriózních novinách a časopisech. V současné době se převážně věnuje psaní beletrie a to sci-fi, focení a digitální grafice.

http://sciafant.blogspot.cz/

http://vasagita.blogspot.cz/

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...