Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní učitelka je patrně politicky aktivní a vymyslela text sama. Kdo to napsal na papír není důležité.

16 2
možnosti
VK

podle písma bych to tipnul na tebe.

6 8
možnosti
VK

Analyzovat vtip a jeho původ, to chce notnou dávku hlouposti;-D

6 13
možnosti
LH

To neni vtip -hloupost je to vystavovat jako učitelka na facebooku.

14 1
možnosti
ZB

Pokud rodiče mluví doma s despektem o dvou politicích a prezident a Babiš jsou jim k smíchu,tak to jistě děti doma slyší.Jak čtu diskuzi,mnozí si asi myslí,že je správné děti učit,že politici jsou nějací nadlidé,kteří se nesmí kritizovat...nebo to snad platí jen pro funkci prezidenta?Člověk zvolený do této funkce se opravdu nestává Bohem o kterém nelze říci nic špatného jak si to mnozí,už zfanatizovaní obdivovatelé Zemana představují...to,že Zeman nesnese kritiku na svou osobu ještě neznamená,že se kritizovat nesmí.

8 8
možnosti
PM

Já vidím takový více než nepatrný rozdíl mezi kritikou a urážkou.

7 0
možnosti
Foto

"na Havla či jiné TOP09 modly"

Odkdy je Václav Havel topáckou modlou, smím-li se zeptat?

7 5
možnosti
LH

Odjakživa. Ci byl proboha Karel kancléř ?

15 2
možnosti
MN

To je fórek, jak by to psal Piňda (jediný do školy chodící,) z dětského komixu 4listek!

Ale pobavilo! Zvyšuji "karmu." R^ Vím že "Prokopák čeká!" Matěj s celou rodinou.;-)

0 0
možnosti
JS

Připomnělo mně to nějaký film, na kterém pan Hitler schválil zásady pro počínání se Slovany. Poskytnout vzdělání cca 4 roky, s cílem naučit je počítat do 500 set, podepsat se a přesvědčit je, že pan Hitler je neomylný bůh. Soudružka učitelka to plní bez výjimky. Pokud ten "dětský sloh" je realita, a ta soudružka učitelka ještě učí, je mi z toho blijmo. Čest práci paní učitelce a t.zv. pražské kavárně.

15 5
možnosti
LV

Nechte pražskou kavárnu na pokoji a věnujte se spíš tomu, co přilétá z Hradní kakárny. Jestli je tohle něčí kampaň, tak právě tandemu Babiš - Zeman, kteří si v takovém ublíženectví libují, protože vědí, že jejich klaka jim na to vždy skočí.

2 9
možnosti
Foto

Učitel je ve třídě také proto, aby děti vychovával, mimo jiné, vštěpoval jim úctu k lidem. Toto je zrovna příklad toho, že učitelka pochybyla. Nepamatuji si, že bychom si ve škole, nebo doma, dovolili nějakým způsobem kritizovat pana prezidenta, to se přece neslučuje s morálkou žáka. Když toto dílo, které je plné chyb, ohodnotí kantor jedničkou, je asi něco shnilého v našem školství.Rv

26 6
možnosti
Foto

No, u vás zase pochybila učitelka češtiny, asi.

6 6
možnosti
LH

Vam karma a jen zamyšlení co dnes opet uci děti - prostě angazovane svazacky stejně jako za komunistů co vtloukaji dětem do hlavy své jediné správné nazory. Slava vsem učitelům kteří to nedělají.

16 4
možnosti
TP

Naopak. Učí je lidé s vlastním názorem. Anažovaná svazačka by si pozvala do školy rodiče a řešila s nimi, jak si dítě dovolilo tohle napsat o politicích a aby před ním nemluvili způsobem, kterým by mohlo tohle převzít.

0 1
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 708x
Literátka, výtvarnice, fotografka, básnířka, popularizátorka vědy a techniky. Vyšly jí čtyři knihy - Mýty v zrcadle vědy a fantazie, Po stopách tajemných umělců a záhadných pokladů, Na konci kolejí, Pronajmu svět Zn. Virtuální. Měla řadu samostatných výstav po celé ČR. Od roku 1997 vydávala na Netu různé e-ziny zaměřené na sci-fi, techniku a vědu. Zelós (1997-2000), Universum (2000 - 2004), Futurologie (2003 -2009). V letech 2000- 2004 pracovala pro e-zin Neviditelný pes. Do roku 2010 publikovala vědecko-populární články snad ve všech seriózních novinách a časopisech. V současné době se převážně věnuje psaní beletrie a to sci-fi, focení a digitální grafice.

http://sciafant.blogspot.cz/

http://vasagita.blogspot.cz/