Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechte každému jeho názor, příroda si poradí. Hlavně nic nezakazovat, viz. venku mrzne, neolizujte kovové předměty! Chtějme jenom toleranci - vy si to dělejte po svém a nás nechte používat tu hnusnou prehistorickou lety ověřenou metodu. Už aby byla etapa historické korektnosti za námi, i když by mi docela pomohlo, kdyby se v našem pravopisu zrušil načas mužský a ženský rod a po jejich obnovení by se ty i/y zjednodušila.

1 0
možnosti

A to ještě asi netušíte, že komsomolci v Sovětském svazu dokázali rozdojit i kozla....;-D

1 0
možnosti

Legrace nás přejde, když feministické aktivistky se dostanou do nějakých vysokých funkcí. Jednou je bývalá ředitelka gender studies Michaela Marksová Tominová, jenž nyní ve vládě je ministryní práce a sociálních věcí. Tak ona připravila koncepci rodinné politiky, ale spíše protirodinné. V jejím pojetí je nová rodina čímkoli a i jednotlivec. Tedy kdejaká skupina kdejakých osob a kdejakého pohlaví. Zásadním zákonem má být - svoboda volby. Nějaké blaho děcka už není tak podstatné. Nebo má být právo i na dítě. A to pro každého kdo jej chce. Věk a pohlaví nerozhoduje, včetně homoušů nebo lesb. Proto bude nutno zřídit reprodukční kliniky, které by plnily požadavky občanů v této věci, atd. atd. Tedy buďme pokrokoví, žijeme ve 21. století a nějaké starověké a středověké nauky a mýty je třeba překonat. Když jsem toto řekl v hospodě u piva známým, ptali se mně, jestli mi doma nespadly hodiny ze stěny na hlavu! o mně nespadly, ale jistě spadly těm, kteří takové gender plány prosazují.

2 0
možnosti
Foto

I bezvýznamný žblebt dokáže strhnout mediální lavinu.

Všude se najdou pomatení aktivisté...

6 0
možnosti
Foto

K tomu je takový hezký vtip, snad mi ho nesmažou. K lékaři do ordinace přijde mladý pár, že nemůže počít.

Lékař si vyslechne jejich stesky, a pak jim řekne, ať jdou vedle do do místnosti a on bude dělat, že se nedívá, ale bude se dívat.

Pak kroutí hlavou a říká "nenacházím závadu". A když to vypráví kolegovi, tak ten se směje a říká: "Jo, Vonáskovi. Ti nemaj kvartýr a tak choděj do ordinací".

2 0
možnosti

:-) taky znám pár vtipů, ale tady nepublikovatelných :)

0 0
možnosti

Samozřejmě, že rodina je cenná hodnota. Nicméně muž - otec má hodnotu větší ! Je to prosté - nějaká matka se vždy najde ! ... :-)

0 4
možnosti

Chápu, že ne všichni se cítí být 100% muž nebo žena. Ale kvůli nepatrné menšině přece nezahodíme přirozené dělení lidstva. Ať se to novodobým multikulti nelíbí jak chce, existují pohlaví, rasy, státy i národy.

Lidé taky nejsou 100% hetero nebo 100% homo a nemá smysl zavádět dalších sto škatulek, aby se nikdo necítil opomenut.

8 0
možnosti

Asi tak. Normálně bych z občanek vyškrtnul pojem "pohlaví" a dal místo něj "typ pohlavních orgánů", aby bylo jasné, co je co. Ten zbytek se může řešit v internetových diskuzích.

0 0
možnosti

Kde jste cetla, ze feministky popiraji rozdily mezi pohlavimi?

1 5
možnosti
Foto

Pche...není nic, co by správný chlap nedokázal sám, když bude chtít :p

0 0
možnosti
Foto

to vypadá jako přihláška do pokusu otěhotnět, držím Vám palce... nebude Vás to bolet?

4 0
možnosti
Foto

U nás to zatím lidé chápou. Ale v Británii, Německu, Holandsku..........Tam už to mají jinak.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS