Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Ziji bohuzel v Kanade a tady se tenhle byt kanadsky dokumentarni film nesezene. Velice by nas zajimal prosim vas nemate ho nekdo stazeny? Byla jsem totiz taky kdysi davno vdama za muslima, stastne rozvedena.

0 0
možnosti

Tohle je velmi problematické téma, a dobře jsi to, Jito, napsala. Znám takový případ. Moje kolegyně se dala dohromady s Pákistáncem. Dokud byl v Evropě sám, bez rodiny, dobré. Ale běda, když za ním přijela matka s bráchou. Úplně někdo jiný. K matce se choval hnusně - doslova říkala. Jak to dopadlo nevím, ale chtěla si ho vzít.

Taky inteligentní holka.

3 0
možnosti
JS

Znala jsem jednu o 12 let starší holku. Neustále mi oddětství byla doma dávána za vzor. Vzorná, žačka, studentka a pak člověk s nastartovanoukrásnou kariérou. Fešná, chytrá, blonďatá.

Ve třiceti odjela za tou kariérou do Londýna. A už jsme o ní neslyšeli. Jsem byla ráda, kdoto měl pořád vydržet, mít ji na talíři jako vzor.

Po pěti letech jdu s mamkou po pražské pěší zóně.Vychutnáváme si zmrzlinu a všimnu si, že na nás kouká taková ubohá ženička s takzoufalým výrazem a vedle ní stojí tmavší holčička a taky kouká na tu našizmrzku. „Asi žebrají,“ říká máma, „Běž koupit zmrzlinu tomu dítěti.“

Jdu. Přijdu k ženě a dávám ji zmrzlinu. „Děkuju, tiJitko.“

Koukám... a najednou mi to došlo. Přede mnou stál tenopěvovaný vzor. Sedla si k nám a začala povídat. No v Londýně sivzala Tunisana a ten se s ní vůbec nemazlil. Měla jizvy, popáleniny.

Když jsem s mámou pak šla domů, říká mi: „já jsem takráda, že nejsi jako ona.“

Na to nikdy nezapomenu.

7 0
možnosti
MR

M30i16l40a32n 81R19a22d59e23k

26. 1. 2017 17:01

no, jeste uvidime co se stane s pochodem do Aleppa. Zatim pochoduji pres Evropu, a je to nadherny slunickovy pochod. Uvidime jestli take se pri nem bude mavat duhovymi vlajkami az prijdou do tech bozskejch koncin kide vladne mirumilovne nabozenstvi

3 0
možnosti
JS

ti možná budou čučet a vlastně za co oni pochodují? za to, aby mohli musulmani uřezávat svobodně jinovercům a ateistům hlavy? a asi to je dobře placený :) neb co to je za lidi co 4 měsíce nemusí do práce ;-)

2 0
možnosti
Foto

J12a33n79a 71M35a34j38o45v96á

26. 1. 2017 16:21

Děkuji, že jste si dala práci a tohle téma popsala. Nějak nemám slov k vyjádření... Jak se svět tak hrozně zmenšil, zapomínáme, kam patříme. A ono to prostě není pro nikoho dobré. Karma.

3 0
možnosti
JS

taky děkuju :) a musím s vámi jen souhlasit - nahoře jsem popsala jeden příběh, co znám osobně

1 0
možnosti
DT

Nemůžu nevzpomenou dvou svých kamarádek, jedna skončila s Egypťanem, druhá s Marokáncem. A to byly vzdělané, sebevědomé, krásné holky. Některé zkušenosti jsou prostě nepřenositelné.

Vám Jito, R^ + R^

8 0
možnosti
JS

Zdravím vás, Dano a děkuju :) také jsem znala pár takových žen a pohádka se nekonala ani u jedné :( já vím, jak se jedná o lásku mozek vypíná, ale tolik nerozumu?

0 0
možnosti
LP

Pokud vás tato problematika zajímá, tak vám doporučuji knihu Evy Urbaníkové Ztracené. http://www.databazeknih.cz/knihy/ztracene-254728?c=all

Dal bych ji jako povinnou četbu každé slečně.

1 0
možnosti
JS

děkuju, na knihu se podívám

0 0
možnosti

No jo, když někdo usoudí, že má poslední šanci...Tady rozum nehledejte.

5 0
možnosti
JS

a že nemají ani sebeúctu nebo aspoň soudnost a cit pro sebezachování...;-(

2 0
možnosti
Foto

Jito, to je síla, až běhá mráz po zádech!:-/ZdravímR^

3 0
možnosti
JS

ahoj i tady :) je to vše docela hodně smutný ;-€

1 0
možnosti
VH

Zdravím, dokument jsem viděl a je skvělý. Jen škoda, že jej vidělo málo lidí, měli by jej promítat na školách jako varování...!!

6 0
možnosti

Před čím? Před hloupostí? Té je na Zemi dost v nejrůznějších podobách, tohle je jedna z těch pochopitelnějších

Před Islámem? Mnoho sňatků muslim(-ka) a jiné náboženství funguje, nelze generalizovat, i když ze statistického hlediska je pravděpodobnost průšvihu větší

3 1
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 708x
Literátka, výtvarnice, fotografka, básnířka, popularizátorka vědy a techniky. Vyšly jí čtyři knihy - Mýty v zrcadle vědy a fantazie, Po stopách tajemných umělců a záhadných pokladů, Na konci kolejí, Pronajmu svět Zn. Virtuální. Měla řadu samostatných výstav po celé ČR. Od roku 1997 vydávala na Netu různé e-ziny zaměřené na sci-fi, techniku a vědu. Zelós (1997-2000), Universum (2000 - 2004), Futurologie (2003 -2009). V letech 2000- 2004 pracovala pro e-zin Neviditelný pes. Do roku 2010 publikovala vědecko-populární články snad ve všech seriózních novinách a časopisech. V současné době se převážně věnuje psaní beletrie a to sci-fi, focení a digitální grafice.

http://sciafant.blogspot.cz/

http://vasagita.blogspot.cz/