Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jito, mě jen je divné, že toto se vůbec neřešilo u předchozích prezidentů, a taky měli své odpůrce. Tak čím to asi je?

Možná tím, že VŠECHNO má své meze. A už je to asi přes..nevím.

3 1
možnosti

ahoj, vždy jsem za života Havla psala proti němu, ale nikdy tak, jak teď "inteligenti" o Zemanovi, a že tedy se nebojím drsného slovníku :) a v diskusích vyznávám - na drsný pytel onu drsnou záplatu:) ... jo za to psaní jsem si užívala přízně Havlových milců a je s podivem, že si ji užívám teď zase :)

2 0
možnosti

:-).......Souhlas ! To co vidíme a slyšíme v poslední době už vysoko přesahuje míru i velmi uvolněného vkusu. Argumenty diskutérů, že president mluví také sprostě, jsou mimo. Nazývá jen věci pravými jmény, bez politické korektnosti, nikomu sprostě nenadává. Ale to, co předvádí perfomer Černý, Pičínský a další, je na zvracení ! Předvádět se s exkrementem, na kterém je vymodelovaná hlava presidenta, to už je na přehnutí přes koleno a napráskání rákoskou na holou.

JSem už opravdu starý člověk, pamatuji samozřejmě presidenta Beneše, se současném stavem, který neuznává žádné duchovní hodnoty, kromě toho dobře se najíst, zajít na fotbal, a urážet všechny kolem, kteří se mi nelíbí, se nemohu smířit!

R^VR^

4 4
možnosti

Novinář je idiot. To řekl Zeman. Když to napíšu já o Zemanovi, budeš první Staníku, kdo bude bonzovat. Přitom je to bez korektnosti správně ne?

1 2
možnosti

Proti hanobení je chráněn každý občan,včetně občana,který byl zvolen do funkce prezidenta.Pokud má občan ve funkci prezidenta pocit,že ho někdo hanobí,nikdo mu nebrání,aby se obrátil na soud.Občan zvolený do funkce prezidenta,má tu výhodu,že muže beztrestně urážet a hanobit ostatní občany...

4 0
možnosti
Foto

Tedy nejde o občanskoprávní záležitost, tady jde o to, zda by měly být tyto záležitosti věcí trestněprávní. Podle mě ani v jednom případě, protože omezují ústavně garantovanou svobodu projevu i po projevu, kromě jediného případu, výkřiku Hoří v přeplněném divadle.

0 0
možnosti

A co chcete dělat s tím, když pan prezident hanobí mě!8-o

1 1
možnosti
Foto

Prvního občana státu za katr! Vážně si myslíte, že by to bylo řešení. V kauze Semelová justice řekla, že nikoliv.

1 0
možnosti
Foto

Hezky jste to napsala.

6 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 708x
Literátka, výtvarnice, fotografka, básnířka, popularizátorka vědy a techniky. Vyšly jí čtyři knihy - Mýty v zrcadle vědy a fantazie, Po stopách tajemných umělců a záhadných pokladů, Na konci kolejí, Pronajmu svět Zn. Virtuální. Měla řadu samostatných výstav po celé ČR. Od roku 1997 vydávala na Netu různé e-ziny zaměřené na sci-fi, techniku a vědu. Zelós (1997-2000), Universum (2000 - 2004), Futurologie (2003 -2009). V letech 2000- 2004 pracovala pro e-zin Neviditelný pes. Do roku 2010 publikovala vědecko-populární články snad ve všech seriózních novinách a časopisech. V současné době se převážně věnuje psaní beletrie a to sci-fi, focení a digitální grafice.

http://sciafant.blogspot.cz/

http://vasagita.blogspot.cz/